Lidl vaatwastabletten

De vaatwastabletten van het merk Lidl zijn in het jaar 2017 bekroond door de consumentenbond. Het oordeel was dat deze goedkope blokjes van met merk W5 de vaat prima schoonmaken en dat de prijs/kwaliteit verhouding heel gunstig is. 

Bovendien bevatten deze Lidl W5 vaatwastabletten zout en glansspoelmiddel zodat je dat niet extra hoeft te kopen. Een andere claim van deze W5 vaatwastabletten is dat de vaat snel en goed droogt. Dit kun je natuurlijk zelf uitproberen door vaatwastabletten Lidl toe te voegen aan een vaat met veel plastic spullen zoals bordjes, bekers en diepvriesbakjes. 

Spullen van plastic koelen sneller af waardoor het vocht minder goed verdampt en er meer kans is op watervlekken of druppeltjes die achterblijven. Vaatwastabletten lidl prijs is een populaire zoekterm. 

Mensen willen blijkbaar weten wat een afwasblokje per stuk ongeveer kost. De prijs ligt, afhankelijk van een aanbieding, tussen de 6 en de 7 cent.

logo bestevaatwastabletten.nl

BesteVaatwastabletten.nl

De beste en voordeligste vaatwasser tabletW5 vaatwastabletten

De W5 Lidl vaatwastabletten zijn te koop in verpakkingen van maar liefst 40 stuks. De prijs is klein, maar je kunt natuurlijk ook wachten tot een folderaanbieding. Extra tabletten in een verpakking of een voordeelprijs per twee verpakkingen kom je dan regelmatig tegen. 

De meeste gezinnen kunnen met een pak van 40 tabletten een hele maand vooruit. Ga je liever voor ECO, dan is het leuk om te weten dat het merk W5 ook een ECO-variant heeft van deze vaatwasblokjes. Dit kleine doosje met keurig opgestapelde blokjes neemt maar weinig ruimte in beslag. Verkrijgbaar per 30 stuks en voorzien van het ECO-label.

Lidl vaatwastabletten prijs

Als je een beetje op de prijs let, dan weet je het allang. De Lidl vaatwastabletten prijs is laag en varieert per verpakking van 2.50 euro tot 3.00 euro voor 40 tabletten. Dat is ongeveer 7 eurocent per wasbeurt. Wacht je op een aanbieding, dan is de prijs nog lager. Echt een koopje! 

Zit er geen Lidl bij jou in de buurt? Niet getreurd, loop dan even naar de dichtstbijzijnde winkelstraat en scoor Kruidvat vaatwastabletten dreft.Lidl vaatwastabletten lossen niet op

Als vaatwasblokjes niet goed oplossen in de afwasmachine dan is er over het algemeen iets aan de hand. Lidl vaatwasmiddelen lossen niet op heeft namelijk niets met de afwasblokjes of met het merk te maken. Alle vaatwastabletten zijn zo ontworpen dat ze met weinig water gemakkelijk uiteenvallen en goed oplossen. 

Lidl vaatwastabletten lossen niet op als ze niet voldoende nat kunnen worden. Wat kan er aan de hand zijn, de verschillende mogelijkheden:

  1. Het klepje van het vaatwasmiddelbakje gaat niet of veel te laat open. Oplossing: maak het bakje goed schoon en droog en kijk of het bakje niet wordt geblokkeerd door serviesgoed of door een vaatwasmachine verfrisser.
  2. Er is een sproeiarm verstopt waardoor het vaatwasblokje niet nat wordt. Oplossing, reinig het apparaat met een machinereiniger. Blijft het probleem aanwezig, neem dan contact op met de leverancier.